MUZIKA

Novosti 2019

Bieber ne želi da Lil Nas X obori Despacito rekord koji je pomogao da se postavi, pa je rad da pomogne Eilishovoj. Njen najveći hit Bad Guy osvežen je Justinovom strofom i urnebesnim artworkom na kojem je još mlađa belieberovka Billie ispred postera svog idola.
 
Justin zvuči kao da se dobro zabavlja, pa nekako čini lepo osveženje hitu koji je taman krenuo da bajati. Sada imamo razlog da preslušamo i ceo debi album mlade zvezde, sa malim odklonom od hajpa koji je pratio njegov izlazak. 

Izabrano 2019

Dosta rano smo uskočili na voz koji sad broji milione putnika, a čini armiju fanova mlade Billie Eilish.

Njena muzička karijera kreće polako onlajn još dok je imala 15 godina, dok sa sedamnest ima najveći debi album godine. Sa 800.000 prisejvova samo na Apple Music-u, jasno je o veličini njene popularnosti danas.
 
Ona je pop wunderkind, a puno ima da zahvali roditeljima na prostoru za razvijanje kreativnosti tokom detinjstva, kao i bratu Finneasu koji joj radi svu muziku
 
Voditelji radia Uzdah
 1. Zisko Od prvog dana pocetka radia. Voditelj i admin radia. Zalaganje za humanost i dobra djela.
  Start 1995
 2. Ovdje ce stajati vase ime i biografija ako se prijavite kao voditelj.Takodzer i datum pristanka.Ako ste bili voditelj kod nas naravno stavicemo datum kad ste prvi put poceli voditi radio.
  01/01/2019
 3. Ovdje ce stajati vase ime i biografija ako se prijavite kao voditelj.Takodzer i datum pristanka.Ako ste bili voditelj kod nas naravno stavicemo datum kad ste prvi put poceli voditi radio.
  06/07/2019
 4. Ovdje ce stajati vase ime i biografija ako se prijavite kao voditelj.Takodzer i datum pristanka.Ako ste bili voditelj kod nas naravno stavicemo datum kad ste prvi put poceli voditi radio.
  04/23/1995
Zisko
Mirso i Sabi